Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No sound


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sharprose

sharprose

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Portland Or..
  • Local time:03:27 AM

Posted 07 June 2011 - 01:26 PM

Hi first time post for me... I have bose companion 5 speakers, they worked fine on my HP vista windows 32bit computer. I am now trying to get them to work on my new HPE 510 x windows 7 64 bit computer. The bose companion 5 system is connected to the computer by a USB 2.0 connect, I am getting a code 43 when I try to down load software from the web. Bose doesn't have any drivers listed on there web site and when I try to call them they say there offices are closed. I really don't have any idea what to do next, I am a novis at this.. any help or advice would be welcome.. Thank you in advance SharpRose

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users