Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox on Mac & Flash Player


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 CommMajor101

CommMajor101

  • Members
  • 114 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:21 AM

Posted 06 June 2011 - 07:43 PM

Hi everyone,
For the past week or so Flash Player hasn't been working properly when I use Firefox on my Macbook. Here's an image of what I'm seeing:

Posted Image

If I click on that I then see:

Posted Image

and have to click that play button in order for the image to load. I just uninstalled and re-installed Flash Player and that didn't fix it. Any ideas? Thanks for your help!

Edited by Orange Blossom, 06 June 2011 - 10:04 PM.
Restructured post for readability. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,011 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:03:21 AM

Posted 06 June 2011 - 09:57 PM

It appears that you might have an extension called Flashblock installed. Check your extensions within your Firefox browser.

Orange Blossom :cherry:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 CommMajor101

CommMajor101
  • Topic Starter

  • Members
  • 114 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:21 AM

Posted 06 June 2011 - 10:09 PM

Alright, that was it. How the heck did that get installed? Thanks for letting me know!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users