Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Personalized Settings Not Responding


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jturner4

jturner4

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:California
  • Local time:06:32 PM

Posted 02 June 2011 - 08:36 PM

Half the time when I start my pc, after windows loads, I get a black
page with a box in the upper left saying Personalized Settings Not
Responding. 10 to 30 seconds later, 2 file names pop in the box
(run32.dll and something like misco....) and my desktop loads. It's
been this way from the beginning, about a year and a half. This is an
old Dell that originally had XP, but was upgraded to Vista Ultimate.
A couple times I've had to shut down and reboot to get the desktop to
load. Any ideas or suggestions? JT

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users