Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trouble Streaming 2 Webcams.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rob_mc

rob_mc

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:08 PM

Posted 30 May 2011 - 12:00 AM

Howdy,

New member, but I've gleaned much from these forums as a reader.

I have a webcam issue. Running XP and trying to stream two cams. Only one will show through the public ip. Both cams show fine withing the home network.

The working cam is wired into the router. The nonworker is wireless.

Working cam port: 8085
Useless cam port: 8080


OS: Winxp (mostly)
Cam softwear: WebcamXP
Router: Netgear wgr614
Cams: Flavor of the month, but have swapped and tried others. Same outcome.

I've tried port forwarding. No dice. Just seems like something simple. Again, it works great on all machines on the private network, just not public.

Any help is greatly appreciated.

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users