Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google search results being redirected


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 thepeonwhocould

thepeonwhocould

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:05 AM

Posted 29 May 2011 - 06:42 AM

When I click google search results, (especially ones relating to anti virus programs) I get redirected to a different website. Heres my log:

(Edit:Solved)


Thanks in advance for any help! You guys are awesome.

Edited by thepeonwhocould, 29 May 2011 - 10:26 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thepeonwhocould

thepeonwhocould
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:05 AM

Posted 29 May 2011 - 10:21 AM

The problem has been solved by reseting my router/ADSL2+ modem. I suspect that my router was infected because I had left it with the default username/password, which allowed the virus to infect my router. The infection in the router was causing the redirects. After the modem reset I changed the password and username on my router so this won't happen again.

I suggest anyone with problems similar to mine check if all computers connected to their router/modem are getting the redirects. If so then a router reset might be a good idea.

#3 SweetTech

SweetTech

    Agent ST


  • Members
  • 13,421 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Antarctica
  • Local time:08:05 PM

Posted 29 May 2011 - 10:34 AM

Thanks for posting back and letting us know that you resolved your issues with a reset of the router.

Please take care!

As this issue has been resolved, this thread will now be closed.

Kindest Regards,
SweetTech.

Have I helped you? If you'd like to assist in the fight against malware, click here Posted Image


The instructions seen in this post have been specifically tailored to this user and the issues they are experiencing with their computer. If you think you have a similar problem, please first read this topic, and then begin your own, new thread. I do not offer private support via Private Message.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users