Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Slow computer but low CPU usage


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Amnesia80

Amnesia80

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:51 AM

Posted 28 May 2011 - 01:01 PM

Hello there.

As of yesterday, my computer turned really slow. My first thought was that my drivers were out of date, however they didn't seem to be. After that I tried to try out a system restore. That didn't help either. So I went on the internet, and realized it was probably a trojan. And it sure was. After scanning my computer with Malwarebytes, I found "x.exe", some trojan that I believe Malwarebytes deleted. However, after this, my computer is still running slower than it should be. I have no idea why that is. I have 4 GB DDR3 RAM, which should be sufficient. I've got a i5 @ 2.4 ghz processor. When i go to the task manager, my CPU usage is below 20% most of the time, so I have no idea why my computer is running slow. Hope you can help.

Cheers

Amnesia80

EDIT: It is probably worth noting, that I have nothing running in the background. I've closed everything except AVG really.

Edited by Andrew, 28 May 2011 - 04:38 PM.
Mod Edit: Moved to AII From MRL - AA


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users