Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Not Working/igfxcui deleted/Virus?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Collins45

Collins45

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:02 PM

Posted 24 May 2011 - 11:34 PM

All of the sudden my internet disconnected and stopped working. It says Windows was unable to connect to _____ (connection). I also get a Spybot SD notification saying Winlogon Notifiers Value deleted igfxcui. Not sure if that's related. I'm on another computer thats perfectly connected to this internet. I tried system restore twice. I Ran Malwarebytes, Spybot SD - no results. I also recently downloaded Berry Extract (for blackberries). Not sure what to do. Help please!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,106 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:02 AM

Posted 26 May 2011 - 10:26 AM

http://www.processlibrary.com/directory/files/igfxcui/23257/

Try reinstalling drivers?

They may be damaged.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users