Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

need help please.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kristof315

Kristof315

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:40 AM

Posted 24 May 2011 - 11:12 AM

Hi, i'm new here, just made an account because i couldnt find a solution. my pc is acting up all weird right now. My background changed to a plain black screen. my hub at the top of my screen disappeared, my quick launch toolbar on my taskbar is gone, even though i have it on. All the programs in my start menu are gone, but i can still find them when i type in a specific program's name. i was running a vista virus that i removed via a guide on here, but i keep getting this problem, and nothing seems to help. i run malwarebytes each time, and if finds 5 trojans, and i remove and reboot, but the problems persists.... any chance anyone knows whats up? Any help would be greatly appreciated. TY in advance.

Edited by hamluis, 24 May 2011 - 11:18 AM.
Moved from Vista to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 techextreme

techextreme

    Bleepin Tech


  • Members
  • 2,125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Local time:08:40 AM

Posted 24 May 2011 - 01:29 PM

Hi Kristof315,

Can you tell me which guide you followed?

Also, Can you tell me if you see any programs when you click the Windows Icon ( Start Button ) and click on "All Programs"?
Techextreme

"Admire those who attempt great things, even though they fail."

-- Seneca

#3 zbd

zbd

  • Members
  • 390 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:40 AM

Posted 24 May 2011 - 03:38 PM

You can try system restore to before the problem started.

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/windows-vista-system-restore-guide/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users