Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Where Did My Windows Xp Style Go?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Pangolin

Pangolin

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:09 PM

Posted 05 January 2006 - 04:01 AM

Hi

I finally got rid of coolwebsearch spyware from my computer, with help of experts. However, somewhere in the process I lost Windows Xp Style, and am stuck with Windows classic style. When I go to desktop/properties/appearance, Windows XP Style does not appear on the pull down menu. Where did it go? How do I restore Windows XP style and buttons??

Thanks
Pangolin

Edited by Pangolin, 05 January 2006 - 04:03 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:09 PM

Posted 05 January 2006 - 10:12 AM

kellys-korner
#214, the one on the right.

NOTE: This is a registry edit. If you're not familiar with working in the registry, DO NOT ATTEMPT.
Improper changes to the registry could render your computer inoperable.
Remember to backup the registry before making any changes.
Instructions, on how to do that, can be found here:
Backing up the Registry
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Pangolin

Pangolin
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:09 PM

Posted 06 January 2006 - 06:17 AM

Thanks

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:10:09 PM

Posted 06 January 2006 - 10:38 AM

You're welcome, Pangolin.
Did it help?
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users