Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

an unauthirized change was made to windows


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 BNN

BNN

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 22 May 2011 - 04:28 PM

when i star t up my laptop an error messages appears "an unauthorized change was made to windows".
i close the message window. After that sometime the computer works apparently normally even if the pop up windows with the error message keeps appearing. Other times i have no desktop, no start etc so i cannod do pretty much anything except shut down and restart.
could u help

thanks a lot

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,857 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 23 May 2011 - 11:41 AM

Please post a screenshot of the eror message.

Louis

#3 BNN

BNN
  • Topic Starter

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 25 May 2011 - 05:41 PM

Louis
it is not happening any more. It did like that during the weekend every time but no more now.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,857 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 26 May 2011 - 07:14 AM

I suggest that you ensure that all critical Windows updates for your system...are installed.

Louis

#5 BNN

BNN
  • Topic Starter

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 29 May 2011 - 10:34 PM

Hello it happened again this weekend.
I attached a screenshot

#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,857 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 30 May 2011 - 11:50 AM

Seems to be malware.

Windows Software Protection

Please read...follow the instructions in the link above.

Louis

Let us know how it goes.

Edited by hamluis, 30 May 2011 - 11:52 AM.


#7 BNN

BNN
  • Topic Starter

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 01 June 2011 - 06:22 PM

I followed your directions: no malware locate
error message still there....

#8 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,857 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 01 June 2011 - 06:43 PM

Take a read, http://social.microsoft.com/Forums/en-US/genuinevista/thread/f8f2dea1-efc6-4de8-9c62-5cd88ebb8eec .

Louis

#9 BNN

BNN
  • Topic Starter

  • Members
  • 72 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 09 June 2011 - 10:30 PM

i did but could not identify anything
can it be incompatible with mozilla?
i recently downloaded the last version of it

#10 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,857 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 10 June 2011 - 07:32 AM

I don't know anything about Mozilla, other than that it's a browser.

Louis

#11 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,600 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:49 AM

Posted 10 June 2011 - 07:45 AM

Firefox wouldn't have anything to do with it. Have you seen this: http://support.microsoft.com/kb/931699 ?

#12 imNooB

imNooB

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 11 June 2011 - 09:45 PM

Usually an issue with Windows activation. It's happened to me on a few customers pc's. Mostly when they are freshly formatted. Possibly a system restore could help.

#13 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,600 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:49 AM

Posted 12 June 2011 - 05:12 AM

If it was an activation issue the OP would receive a message saying the OS needs to be activated.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users