Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer runs slow, won't open most programs


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 gnikk

gnikk

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:53 PM

Posted 20 May 2011 - 07:21 PM

I am having issues with a computer running Windows XP that has in the past had a variety of malware removed with Malwarebytes and SuperAntiSpyware. I have Avast Antivirus installed, but it returns an error when it tries to do an update.

I cannot run Malwarebytes or SuperAntiSpyware - I click on them and they never start up. The same with Internet Explorer. Everthing runs very slowly, just trying to click on the My Computer icon takes a minute to load. I am able log into Safe Mode, access the internet, and run Malwarebytes and SuperAntiSpyware. Neither program shows any infected files.

Please help!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users