Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

application stopped working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rayl548

rayl548

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:22 AM

Posted 15 May 2011 - 05:55 PM

HiI'm Ray, I live in Orlando, Fl am somewhat savy around a computer but I'm stumped with this one can someone help, it would be greatly appreciaqted. Thank you

I installes AOL 9.0 in Vista and when i clicked on AOL system informstion I got "system information application has stopped working". I was trying to access a program within AOL and I got this popup, I have reinstalled AOL and i still get this pop up I have also gone to Microsoft and found nothing to help me.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:10:22 AM

Posted 15 May 2011 - 06:28 PM

you should be using AOL 9.6: http://download.newaol.com/clients/bush/waol/0.4340.168.1/roadie1.7.16.2/AOL_Desktop_9.6.exe AOL 9.0 had issues when I ran it on Vista.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users