Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

MS Removal


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 AudioAllan

AudioAllan

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:07 AM

Posted 15 May 2011 - 12:07 PM

Hello everyone. I have the dreaded MS removal virus and need some help. I have run Malwarebytes, 3 times. On the first scan it showed 13 infections. Now it sees none. I have deleted these and emptied the trash. I was looking for strange/random .ex files and could not see them. Did find some funny ones though. They will be in the logs I have saved and attached here. As well as the host I replaced. Actually, I'm not sure if that is the host file in there. I remember getting nervous about it. I have run dds, and done anything else I can get my hands on. But the problem persists and I'm sure I'm missing something simple.

Please help.
Thanks in advance.

HP pavilion Elite, windows 7 home premium.

Just a quick update. I have gained access to my comp. How I did it.
1-Start up in safe mode with network.
2-Ran mailwarebytes, with no outcome. Only 13 things found.
3-Ran superantivirus- found a great deal more. About 150 found. Deleted.
4-Replaced host file with one from a website on MS removal. Can't remember which website, but it was a link found through this one.
5-Started up in regular mode and changed the home address for explorer.
6-regained control.
I also looked in hidden files for strange looking files and deleted anything that was very strange.
Good luck with this one guys. The trick for me was to run not only mailwarebytes.

EDIT: Posts merged ~Budapest

Attached Files


Edited by Budapest, 17 May 2011 - 04:34 PM.
extra log deleted per request of member


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SweetTech

SweetTech

    Agent ST


  • Members
  • 13,421 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Antarctica
  • Local time:05:07 AM

Posted 22 May 2011 - 01:13 PM

Do you still require assistance with this issue?

Have I helped you? If you'd like to assist in the fight against malware, click here Posted Image


The instructions seen in this post have been specifically tailored to this user and the issues they are experiencing with their computer. If you think you have a similar problem, please first read this topic, and then begin your own, new thread. I do not offer private support via Private Message.


#3 SweetTech

SweetTech

    Agent ST


  • Members
  • 13,421 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Antarctica
  • Local time:05:07 AM

Posted 25 May 2011 - 02:43 PM

Due to the lack of feedback, this topic is now closed.In the event you still have problems, please send me or any Moderator a Private Message and ask them to reopen this topic within the next 5 days. Please include a link to your topic in the Private Message. Thank you.

Have I helped you? If you'd like to assist in the fight against malware, click here Posted Image


The instructions seen in this post have been specifically tailored to this user and the issues they are experiencing with their computer. If you think you have a similar problem, please first read this topic, and then begin your own, new thread. I do not offer private support via Private Message.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users