Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Fake just in time debugger


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dodobirdies

dodobirdies

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:47 PM

Posted 14 May 2011 - 01:20 PM

Hi everyone, I've been infected several times and have removed most of the malwares on my own but now I am really stuck. All the antivirus and rootkit removers are not registering anything but I am getting a just in time debugger error with random error codes when I run wamp server.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dodobirdies

dodobirdies
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:47 PM

Posted 15 May 2011 - 04:48 PM

Actually I just found out that the error was cause by the php.ini file that I have misconfigured and after deleting the folder and reinstalling wamp server everything seems to work fine. Sorry for wasting anyone's time and please close the thread. :mellow:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users