Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spysherriff's Got Me And Won't Let Go!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mardiwar

mardiwar

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:52 PM

Posted 03 January 2006 - 05:48 PM

So I did it. I went were I shouldn't have and picked up spyaxe and spysherriff at least. I ran Smitrem and that seemed to work on spyaxe for a while but it's back. I have run spybot 1.4 a few times with no results, also Microsoft's Beta version. I ran HouseCall 6.5, no joy. I now have a highjack this log but am a little nervious to delete things I know nothing about. Any Help Available?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:52 PM

Posted 03 January 2006 - 11:01 PM

I suggest you post a HijackThis log for examination.
DO NOT remove anything using HijackThis, without the help of an expert.
A member of the HijackThis Team will walk you through, step by step, how to disinfect your computer.
If you have any questions about the instructions they give you, don't hesitate to ask for clarification.
We have a great team of HijackThis volunteers.
They're here to help you, in any way they can.

Read How to post a HijackThis Log.
Please read, and follow, all directions carefully.

Then, run a log, and post it in the HijackThis forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 mardiwar

mardiwar
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:52 PM

Posted 07 January 2006 - 05:35 PM

Thanks for the advise. I'm getting great instruction from the other board. Understandably, patience is required. So many users - so many needy infected computers. Keep up the good work.
You can consider this post closed.

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:52 PM

Posted 07 January 2006 - 10:59 PM

You're welcome, mardiwar.
Good luck with your log.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users