Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Explorer.exe randomly needs to closes


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 joliett

joliett

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:14 PM

Posted 13 May 2011 - 11:07 AM

Randomly I get an error that explorer.exe needs to close. Then internet explorer closes and reopens and I can continue where I left off. I tried practically everything. This has been happening for about a week. I tried uninstalling IE but that required removing SP3 and it ultimately screwed up so many programs and graphic drivers, that I had to restore from a ghost backup, and so back to these random explorer errors.

WINDOWS XP SP3

So here I am at my favorite technical source BLEEPING COMPUTER.

Can I get some help? Thank you guys!

MALWAREBYTES - OK
SPYBOT - OK

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,272 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:14 PM

Posted 13 May 2011 - 01:42 PM

Well...I would have tried a repair of IE 8.

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=318378

Since the Fixit tool is also on that link, I would try that first.

Louis

#3 Eyesee

Eyesee

    Bleepin Teck Shop


  • BC Advisor
  • 3,545 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:In the middle of Kansas
  • Local time:08:14 PM

Posted 13 May 2011 - 03:06 PM

"I tried practically everything"
Please clarify that a little. It could mean anything.

Have you checked the system for viruses?
You listed Spybot and Mbam but no antivirus scan.

BTW: Love the avatar! Groucho was the Best!
In the beginning there was the command line.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users