Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Driver Request


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JReich

JReich

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:46 AM

Posted 08 May 2011 - 07:45 PM

This computer use to run Windows Vista then Windows 7 without any problems. However, the computer has been recently converted into a Server through Windows Server 2003.

The problem is, that once I installed the operating system and got the computer up and running some of the USB drives, the network card etc. weren't working. I went on a hunt to try and find the drivers that I needed to get the computer working again but haven't been able to locate them. So it is my hopes that you can help!

Computer Information:
Model: Gateway GT5668E
Serial Number: GC78431005514
Motherboard Chipset: AMD Hammer DDR2 IMC

My biggest problem currently is the networking driver (though fixing all of them would be great)
Networking Information: nVIDA nForce 6100-430 (Realtek RTL8201CL/CP)

Just to clarify these drivers are needed for Windows Server 2003

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JReich

JReich
  • Topic Starter

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:46 AM

Posted 08 May 2011 - 08:20 PM

Slight update in progress ...

I downloaded and installed ...
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winvista32_15.00G.html

Hoping that it might resolve the problem. Now, I have a networking driver showing as nVIDIA nFORCE Networking Controller. With the yellow caution tag next to it. Nothing has been fixed.

#3 JReich

JReich
  • Topic Starter

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:46 AM

Posted 08 May 2011 - 08:31 PM

Nevermind ...

Downloaded : http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp32_8.26_11.09.html

This gave me internet access. I don't know if its a perfect fix but it works for me for now. If someone has the right set of driver downloads let me know!

Thanks Again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users