Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems Installing Dlink Dwlg520


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JacksonC

JacksonC

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 AM

Posted 02 January 2006 - 07:43 PM

Hi all, I am having trouble installing this wireless adapter on my computer. The operating system is Windows 98 SE. This is what I did:

1. Installed the adapter into the PCI slot.
2. Turn on the computer.
3. The PCI Ethernet controller was detected by the computer.
4. "Search the best driver for this device." - Computer
5. Then I inserted the installing CD that came with the adapter.
6. The computer couldn't detect a driver.

And then:
7. I went online and download a driver for the adapter.

But it still didn't work. I actually have very little idea on what I am doing. :thumbsup:
Any suggestions/advice are welcome!
Thanks!

Jackson

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 unrepper

unrepper

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 AM

Posted 02 January 2006 - 09:08 PM

Power down the PC
Remove the card
Power up PC and insert the disk
Click install drivers
Yes, you want to remover the software and stuff
Reboot PC
Install disk again
Install drivers
Remove the disk
Reboot PC
Power down the PC
Install the card
Power up PC
PC should recognize new hardware
Install drivers automatically


Post back if this doesn't work
Posted Image

#3 JacksonC

JacksonC
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:31 AM

Posted 02 January 2006 - 10:45 PM

Thanks unrepper! I got it to work now!!! :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users