Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Run Time Error 424


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 JUICYboy

JUICYboy

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:11:01 PM

Posted 20 April 2011 - 10:45 PM

Ive tried so hard till the end of this day to remove "run time error 424" on start up

I guess it is some conflict with finding the program anyways if anyone can help me remove this pop-up I would greatly appreciate :wink: it.

There is like 17 of them that pop-up at boot up "run time error"

Thank-you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:01:01 PM

Posted 21 April 2011 - 01:30 AM

For a start , try and download Microsoft Visual Basic Controls from this link -
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=25437D98-51D0-41C1-BB14-64662F5F62FE

#3 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:01:01 PM

Posted 21 April 2011 - 06:27 AM

I guess it is some conflict with finding the program

I re-read the question and wondered what program you are meaning by this statement -
Are you trying to write a program or run a program ? ?

#4 JUICYboy

JUICYboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:11:01 PM

Posted 27 April 2011 - 01:03 AM

Thanks for the help......

This computers regedit files were sooo messed up that I just backed it up and reinstalled the O.S.

It works like a champ :workout: now....

Thanks :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users