Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Missing Blank.exe...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 TonyC

TonyC

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 AM

Posted 29 December 2005 - 04:54 PM

Hi All,
I am a newbie here, but I am a PC hardware engineer (shock, horror...) with 20 years experience!

I have a prob in that if I try to open a link from Thunderbird to a URL I get a message to the effect that Blank.exe is missing.

A search for file leads to the result that it IS actually missing...

Searching the web just leads to all sorts of utilities claiming to sort out the problem... excreta is a polite word to use here...

Any real help welcome here!

TonyC

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:11:13 PM

Posted 29 December 2005 - 06:26 PM

There was a similar problem in this post. May be it will help you.
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users