Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

sloowww internet


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tom1969

tom1969

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:00 PM

Posted 10 April 2011 - 04:46 PM

I have a fairly new dell desktop (windows7) and connect to internet through wireless router (Linksys) connection. Has worked fast and fine for a year. Now connects mostly only slowly, but sometimes fast and sometimesnot at all...(get the 'windows cannot connect' message. Have turned off router and reset modem a couple of times. Doesn't seem to help. Have also run complete system scan w/Norton antivirus and Malwarebytes...no problems detected with either. Suggestions? And thanks.

Edit: Moved topic from External Hardware to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:01:00 PM

Posted 10 April 2011 - 05:02 PM

Just as a test, how does it work if your connect directly to the wire (not wifi)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users