Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Gray Screen


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 GDD6

GDD6

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 AM

Posted 28 December 2005 - 05:49 AM

need help with a emachine 366i2. i added a new modem and upgraded from 98 to me. the computer worked great for a week. added a new floppy and the next boot up the computer went to a gray screen. the error msg says i need to run a scanreg. i'm unable to get the computer to boot into the safe mode or open with a boot disk. help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:06:50 AM

Posted 28 December 2005 - 08:20 AM

Have you enterd BIOS and make your floppy boot first?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 GDD6

GDD6
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:50 AM

Posted 02 January 2006 - 05:05 AM

Thanks for the post. i tried resetting my bios. did not work. i had to reset my cmos. still would not see my floppy drive. had to use a bootable cd to boot to the a prompt. did a f disk and reformat. reloaded me and the 366i2 seems to be working ok. thanks again for the post gene




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users