Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Detected Spyware System Error #384


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mdfjeld

mdfjeld

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:28 AM

Posted 27 December 2005 - 10:21 PM

This is the first time I have used this so I will try to explain the best I can. I received a message on my desk top stating I had some sort of spyware program. Atfer running Nortons I had no luck with fixing the problem. I found the area called Preperation Guide for use before posting a Highjack This log. I craeted an account, enable topic reply notification by default, cleaned temp internet files, scaned computer with Ad-Aware and Spybot, then I used Bit Defender to scan computer and ran McAfee AVERT Stinger, did the firewall and got windows updates and then when I downloaded HighjackThis I saved it to my desktop I hit unzip then close but when I went back in to open it it would not open. I have tried several times to do this sep and each time it will not open. I no longer have the spyware banner in the center of my desk top but I get a System Error 384 when I click on the Internet Explorer Icon. With all the scans I have ran it always seems like there are 6 errors in files that I can not get rid of and I dont know if they are stuck in something that runs when I restart the computer or not. Another thing was I did not know if I should be running these in safe mode or not and I do have my system resore disabled right now.
I am so confused right now any help would be appreciated.

Thanks Mdfjeld

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users