Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No internet after installing widows 7


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Von.2791

Von.2791

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:00 PM

Posted 25 March 2011 - 09:44 AM

Hi there i have a gateway sx2311, after installing the windows 7 i couldnt connect to internet anymore, help anyone?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 pip22

pip22

  • Banned
  • 341 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:00 AM

Posted 25 March 2011 - 03:57 PM

You probably need to install the LAN network drivers from the Gateway website.
Go here & select your specific version of Windows 7 from the drop-down selector: http://support.gateway.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=2312

#3 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,551 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:11:00 PM

Posted 25 March 2011 - 04:08 PM

Download and install Windows 7 compatible drivers, starting with the chipset driver. Obtain the drivers from the OEM websites, not from Windows Update.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users