Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 tinkersome

tinkersome

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:01 PM

Posted 17 March 2011 - 08:14 PM

i'am having a problem with the Security Center not reflecting my AV and firewall...on two different computers...one is an emachine with windows 7 and one running xp both had nortons so i thought maybe that was it...started today...did updates ...restored.....nothing works...HELP1

ps.... computers are in two different locations

this is what i got....

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100
www.malwarebytes.org

Database version: 6093

Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Internet Explorer 8.0.6001.18702

4/17/2011 8:59:27 PM
mbam-log-2011-04-17 (20-59-27).txt

Scan type: Quick scan
Objects scanned: 149418
Time elapsed: 14 minute(s), 4 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)


this is on the computer running xp

Edited by hamluis, 18 March 2011 - 07:43 AM.
Split from different topic, merged and deleted posts.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users