Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

new PC startup problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Klojang

Klojang

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:19 AM

Posted 16 March 2011 - 11:44 AM

Am building a new PC with the best products.
Started up, windows was up, LAN worked, made sure the driver for one of the two Graphics cards was done, restarted and noticed that the monitor does not show any Windows...it seems to be in the screen-saver mode.
Here is my hardware list:
a) CPU: Intel i7-950
B) Intel Desktop Board DX58S02 Extreme Series
c) DVD/CD writer
d) 2 Graphics cards, Radeon HD5770
e) Crossfire bridge for the 2 graphics cards
f) 1200 W PSU
g) 4 Seagate 7200 RPM HD's
1 is for the O.S. , 2 for RAID 0, the third for downloading stuff.
h) Patriot Viper II Sector 7 DDR3 Memory, totaling 6 GB's
i) 3 Monitors, Samsung B2430....with one of them mailed to me that seems to be more a TV than a monitor for PC's,
even though it has the same part number except it is a B2430 HD
j) Operating sys is Windows7 Home Premium

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users