Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

0wso0fis.dll ?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 littlelamb579

littlelamb579

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:59 AM

Posted 23 December 2005 - 01:40 PM

Everytime I restart my computer when gets back to the desktop I get a message that 0wso0fis.dll isnt working. I click okay and that is the end of it. I used to have a error message with Winlogon also, but I stopped getting messages about that. My computer has been running insanely slow these days too.

I had an AIM virus, which I got rid of after visiting this site, I also had a bunch of spyware/adware/malware. Which is also gone. Everytime I run Panda Antivirus it gets 1 infected file. sometimes it comes up with more, and I dont download from anywhere either. How do I keep getting these things? On spybot I get 2 things that wont go away, I dont know if they are supposed to be there or what. Command service 3 entries, and Hyperlinker 4 entries. all registry keys? when I click to fix problems one command service is fixed.

Help me?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:59 AM

Posted 23 December 2005 - 02:02 PM

I suggest you post a HijackThis log for examination.
Odds are pretty good, that you still have some sort of infection.
A member of the HijackThis Team will show you, step by step, how to disinfect your computer.

Read How to post a HijackThis Log.
Please read, and follow, all directions carefully.

Then, run a log, and post it in the HijackThis forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a while to get a response, because the HJT Team are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 littlelamb579

littlelamb579
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:59 AM

Posted 23 December 2005 - 02:16 PM

ok thank you I'll do that now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users