Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

google-analytics popups, MBAM not working


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 junga

junga

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 13 March 2011 - 06:38 PM

I am having issues when browsing the web. Any web provider I use gives me popups whenever I browse the web. I would get new window popups to google-analytics.com or epoclick.com. Whenever im browsing the web, it seems like my web browser is searching for many sites on the bottom left. I have been a bleepingcomputer.com member for couple months now and have read most of the basic tutorials here. I have been using MBAM and update it fequently alongside other anti-virus programs. I was wondering if this fix can be done using Hijackthis. Is there anyone willing to resolve my issue or look at my hijackthis or Combofix log?

Edited by junga, 13 March 2011 - 06:38 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 coles1mom

coles1mom

  • Members
  • 212 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:37 PM

Posted 13 March 2011 - 06:47 PM

Hi junga,

Have you tried using rkill first? http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html

#3 junga

junga
  • Topic Starter

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 13 March 2011 - 09:38 PM

i haven't used it yet, im reading it and look forward to using it. I'll let you guys know the results

#4 junga

junga
  • Topic Starter

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 14 March 2011 - 12:37 AM

no sorry, it is not working

#5 coles1mom

coles1mom

  • Members
  • 212 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:05:37 PM

Posted 14 March 2011 - 08:03 AM

Good Morning junga,

Sorry rkill isn't working.

Logs need to be posted in a different section. Here are the directions http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic34773.html
Start with step 6.

Good Luck
cmom




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users