Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Undetected Malware?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SuperDave84

SuperDave84

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:49 AM

Posted 06 March 2011 - 02:25 PM

Hi,

I have recently had the "WindowsSafeMode" virus and had successfully removed it; or so I thought. My computer is running normally, except that MalwareBytes' keeps popping up and telling me they are blocking incoming or outgoing ip addresses. They are mostly incoming, but I do get the occasional outgoing attempt. The issue I have is that I am running a fully updated version of MalwareBytes and every time I scan, it can't find any issues.

I am also running Norton 360 5.0 Premium edition and have done full system scans but to no avail.

From what I can tell, I have removed most of the virus, but still have something else left over. The one suspicious thing I found when reviewing my process in task manager is that ctfmon.exe was running so I disabled it through msconfig. When I booted up again I went into the local machine registry and looked for the file to remove it, but it wasn't there. Is this causing the issue? Before I loaded MalwareBytes' I was getting the issue where random music plays for no reason, is that possibly related to ctfmon.exe?

Any and all help is appreciated!

Regards,

Dave

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Blade

Blade

    Strong in the Bleepforce


  • Site Admin
  • 12,702 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US
  • Local time:08:49 AM

Posted 13 March 2011 - 08:52 PM

Hello.

Question for you: do you have Microsoft Office installed?

~Blade

Posted Image

If I am helping you, it has been 48 hours since your last post, and I have yet to reply to your topic, please send me a PM
Become a BleepingComputer fan: Facebook
Follow us on Twitter!
Circle us on Google+





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users