Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No internet after getting rid of system tool


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 weldermike

weldermike

  • Members
  • 51 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:41 PM

Posted 04 March 2011 - 08:02 AM

Hi everyone.

First off thanks to everyone at this site for all of the help you have given me in the past!!! You guys are awesome.
I am one of the many it seems who has been infected with system tool. I found the post in the forums on how to get rid of it and fortunately I already had Malwarebites on my computer. It rid me of 2 files and now I no longer get the warning screen. The issue is I have no internet connection. I went to the lan setting in explorer to unchecked the box like the instructions said but the box was already unchecked. I could not update Malwarebites so I just ran it with the version I had (about 2 weeks old). My network cables seem to be fine and other computers in my home network are OK also. Is there something I am missing to get my internet connectivity back? I have checked and unchecked the box and restarted my computer in safe mode with network settings a few times but no luck.
Again thanks for all the help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:41 PM

Posted 04 March 2011 - 12:13 PM

Hello,

Please follow the instructions in ==>This Guide<==. If you cannot complete a step, skip it and continue.

Once the proper logs are created, then make a NEW TOPIC and post it ==>HERE<== Please include a description of your computer issues and what you have done to resolve them.

If you can produce at least some of the logs, then please create the new topic and explain what happens when you try to create the log(s) that you couldn't get. If you cannot produce any of the logs, then still post the topic and explain that you followed the Prep. Guide, were unable to create the logs, and describe what happens when you try to create the logs.

Orange Blossom :cherry:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Internet Security, NoScript Firefox ext.


animinionsmalltext.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users