Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vist Total Security 2011 Hijack


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 cwarner

cwarner

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 AM

Posted 02 March 2011 - 09:48 PM

Hello all. This is my first post on this site and I hope that you can help me out. When I sign on to my regular user profile this error pops up: Windows cannot find 'C:\Windows\System32\wpcumi.exe'

After I close this box a box for Vista Total Security 2011 pops up and starts a scan. It shows that I have 29 infections and the only way to get rid of them is to purchase this software. I have been running AVG for years and had no issues. When I close this box and try to open my web browser it blocks it and says it is unsafe. The only way to make it safe is to...you guessed it, buy the software! I cannot figure out how to get this off of my computer. If I log in under administrator everything runs normal. I can access AVG and see that the most recent scan was this morning with no issues. What gives?

Oh BTW, I tried restarting and I get the same thing. Thanks for any help that you can give me.

Edited by Orange Blossom, 02 March 2011 - 10:28 PM.
Moved to AII. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Blade

Blade

    Strong in the Bleepforce


  • Site Admin
  • 12,704 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US
  • Local time:11:07 AM

Posted 09 March 2011 - 01:47 PM

Hello and :welcome: to BleepingComputer.

Let's see what we're dealing with here.

Please download RKill by Grinler from one of the 4 links below and save it to your desktop.

Link 1
Link 2
Link 3
Link 4
  • Before we begin, you should disable any anti-malware software you have installed so it does not interfere with RKill running. This is because some anti-malware software mistakenly detects RKill as malicious. Please refer to this page if you are not sure how to disable your security software.
  • Double-click on Rkill on your desktop to run it. (If you are using Windows Vista, please right-click on it and select Run As Administrator)
  • A black screen will appear and then disappear. Please do not worry, that is normal. This means that the tool has been successfully executed.
  • If nothing happens or if the tool does not run, please let me know in your next reply
***************************************************

Please download Malwarebytes Anti-Malware and save it to your desktop.
alternate download link 1
alternate download link 2

IMPORTANT!!! - when you save the file, rename it to something random, such as bubbles.exe This must be done before beginning the download!

MBAM may "make changes to your registry" as part of its disinfection routine. If using other security programs that detect registry changes (ie Spybot's Teatimer), they may interfere or alert you. Temporarily disable such programs or permit them to allow the changes.
  • Make sure you are connected to the Internet.
  • Double-click on mbam-setup.exe to install the application.
  • When the installation begins, follow the prompts and do not make any changes to default settings.
  • When installation has finished, make sure you leave both of these checked:
    • Update Malwarebytes' Anti-Malware
    • Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • Then click Finish.
MBAM will automatically start and you will be asked to update the program before performing a scan.
  • If an update is found, the program will automatically update itself. Press the OK button to close that box and continue.
  • If you encounter any problems while downloading the definition updates, manually download them from here and just double-click on mbam-rules.exe to install.
On the Scanner tab:
  • Make sure the "Perform Quick Scan" option is selected.
  • Then click on the Scan button.
  • If asked to select the drives to scan, leave all the drives selected and click on the Start Scan button.
  • The scan will begin and "Scan in progress" will show at the top. It may take some time to complete so please be patient.
  • When the scan is finished, a message box will say "The scan completed successfully. Click 'Show Results' to display all objects found".
  • Click OK to close the message box and continue with the removal process.
Back at the main Scanner screen:
  • Click on the Show Results button to see a list of any malware that was found.
  • Make sure that everything is checked, and click Remove Selected.
  • When removal is completed, a log report will open in Notepad.
  • The log is automatically saved and can be viewed by clicking the Logs tab in MBAM.
  • Copy and paste the contents of that report in your next reply. Be sure to post the complete log to include the top portion which shows MBAM's database version and your operating system.
  • Exit MBAM when done.
Note: If MBAM encounters a file that is difficult to remove, you will be asked to reboot your computer so MBAM can proceed with the disinfection process. If asked to restart the computer, please do so immediately. Failure to reboot normally (not into safe mode) will prevent MBAM from removing all the malware.

~Blade


In your next reply, please include the following:
Malwarebytes Log

Posted Image

If I am helping you, it has been 48 hours since your last post, and I have yet to reply to your topic, please send me a PM
Become a BleepingComputer fan: Facebook
Follow us on Twitter!
Circle us on Google+


#3 cwarner

cwarner
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 AM

Posted 10 March 2011 - 06:35 AM

Thank you, Blade for the help. I will try this as soon as I can. One other question. This only happens under one user. I can operate everything normally when logged in as administrator and I have even created a new user and this is working fine. Does this sound normal and do I have to do what you suggested while logged in as this user or under administrator? Thanks again.

cwarner

#4 Blade

Blade

    Strong in the Bleepforce


  • Site Admin
  • 12,704 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US
  • Local time:11:07 AM

Posted 10 March 2011 - 02:01 PM

Hello.

This can happen sometimes.

Please use the affected account if possible.

~Blade

Posted Image

If I am helping you, it has been 48 hours since your last post, and I have yet to reply to your topic, please send me a PM
Become a BleepingComputer fan: Facebook
Follow us on Twitter!
Circle us on Google+





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users