Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 fern1

fern1

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:New Zealand
  • Local time:08:20 AM

Posted 02 March 2011 - 08:17 PM

2 questions asked and no replies to either.
when you have to re register in another name and password after activating your account 24 hours previous, you could expect assistance from admin, but nothing. Someone needs to pick up their game.

I managed to get through to-day because I signed up with another name and email address.
I activated my original account yesterday, managed to sign in, this morning I couldn't log in, I then tried the User ID and activation code number, that wouldn't work either. !



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,763 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:02:20 PM

Posted 02 March 2011 - 09:03 PM

perhaps emailing an admin, or posting your original name and any error messages you received when logging in and exactly what happenned may be of help.

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.


#3 Animal

Animal

    Bleepin' Animinion


  • Site Admin
  • 35,539 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Where You Least Expect Me To Be
  • Local time:01:20 PM

Posted 02 March 2011 - 09:09 PM

As the_patriot11 said, you could have PM'd any one of us or used the contact us link at the bottom of the page. There are only 3 admins who would be able to look into your problem and we all have day jobs and families. We don't always get to see very single post on the forums.

Please send me a PM with both account names and the emails associated and I'll look into it for you.

My apologies for your issue being overlooked.

The Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
Andrew Brown (1938-1994)


A learning experience is one of those things that say, "You know that thing you just did? Don't do that." Douglas Adams (1952-2001)


"Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination circles the world." Albert Einstein (1879-1955)


Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users