Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Parts of Windows 7 scheduled backup missing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 capable1

capable1

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:26 PM

Posted 02 March 2011 - 12:36 PM

I am running 64 bit Windows 7 Professional, with service pack 1 installed. This worked at one time, before I upgraded to Professional and added service pack 1 (or at least I set up the backup one time). I tried to change the time to run the automatic backup in "Control Panel - System and Security - Backup and Restore". The link inside the window named "change settings" didn't do anything. So I turned off the schedule thinking that might let me change the settings. Now neither the "change settings" nor the "turn on schedule" links do anything. Now I have to do the backups manually. I am a firm believer in backing things up to a network drive every night. Does anybody know about this issue or know how to fix it? I run 4 different automatic malware / spyware scans every night and I am usually clean except for a couple of tracking cookies.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 capable1

capable1
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:26 PM

Posted 04 March 2011 - 08:53 AM

I found another problem with backup that I am having. I get no action when I press the "Back up now" button. Perhaps someone has seen this. I could really use some help on this!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users