Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

VPN Trouvleshooting


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 spbb05

spbb05

  • Members
  • 83 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:47 PM

Posted 26 February 2011 - 10:44 PM

I downloaded/installed a Cisco VPN on a new Acer netbook for my wife. I downloaded the VPN from my wife's company intranet site. I can connect to the VPN with no problem. The problem is I can't access any websites sites other then the her company intranet site. I noticed that the site has a "https" in the address. As a comparison, when her other work laptop is connected to the VPN, we can access the web with no problems.

When I disconnect from the VPN on the new netbook and connect using the home network, I can access the web w/ no problems.

Any ideas as to what is preventing accessing the web when connected to the VPN?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users