Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet explorer does not work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 freakycorpse

freakycorpse

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:San Diego
  • Local time:05:57 AM

Posted 25 February 2011 - 04:50 PM

Hello. I have my friends laptop. It runs Windows Vista and the Internet Explorer is not working.It says that he is logged into wireless internet. His anti virus software says that it is a trusted network. It used to work but not anymore. When I was looking at it, it said he got a message from Skype so I know it is infact connected. I just need to figure out how to get the Internet Explorer running again. It just gives me the whole "internet is not connected or try retyping the address"... I put google.com ...nothing. Thanks to anyone who can give me some input.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,629 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:09:57 AM

Posted 25 February 2011 - 06:33 PM

Do other browsers work (Firefox, Opera, etc)?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users