Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

bad image errors .exe


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 capprisun357

capprisun357

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:10 PM

Posted 22 February 2011 - 05:06 PM

When I start the computer i get numerous .exe errors and when a program is started I get a bad image error for that program. Have ran avast and nothing found. Ill list some of the errors here all are .exe .
Services
Isass
userinit
explorer
portseal
soundman
hpgs3wnd
ssaad and about 15 more. Have also ran maylware bytes. Nothing found. Computer running super slow. Tried to do a system recovery and would not run. Could a bad video card be the problem. Had a power surge and my screen color is off a bit almost a pinkish color.Any help would be appreciated. Thanks in advance.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users