Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Nothing opens, unresponsive


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 rocky6719

rocky6719

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:41 PM

Posted 20 February 2011 - 04:45 PM

What I got; Dell Dim 4700 P4 2.8 (bios A06) 4GBram Windows 7

What has happened; A week ago I began experiencing redirects to blank page in Firefox (Bing/Google)which could be directed to correct page on refresh. Avast! kept finding the following: "C:\Windows\System32\Drivers\Disk.Sys" which it could never get rid of, kept asking (and i would run) boot start up scans. But it never was able to quarantine or delete. Then a few days ago, the computer became totally unresponsive. Nothing could be opened, or run. A hard shut down was required each time. Sometimes you can do a few things then it becomes completely unresponsive.

Working in safe mode with networking now

My hope is someone can help me, Thanks for Checking my post!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users