Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Nt Crashed, Need To Recover Web Site


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 milzee

milzee

  • Members
  • 108 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:36 PM

Posted 17 December 2005 - 09:29 AM

I Run My Own Website At Home, Using A Windows NT Server Standard Edition & IIS4. For The last Two Days The server Kept saying all these errors about cannot write to a certain log, under the "winnt\system32\config" directory. I thought that it would crash soon so i kept it running all day today so when i got home i could get the entire website & back it up 2 another comp. but when i opened up the computer address (\\10.75.32.21\Internet) the server froze, so i had to restart. after that as the bios was booting it didnt detect the hdd. so i turned it off & then back on again about 10 mins l8r. it detected the hdd and started booting until it got to ctrl-alt-del screen and after that it took about an hour to get past the ctrl-alt-del screen and into the "login information" box. after that i gave up and turned it off, since it would take about the entire night just to get 2 the start menu. but how can i get the website off the now crashed server and onto a temp server until i can fix or buy a new one.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 milzee

milzee
  • Topic Starter

  • Members
  • 108 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:36 PM

Posted 17 December 2005 - 09:31 AM

just another update quickly, bios now cannot detect the hdd. ???




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users