Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Streaming Web Cam Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 VaCherokee

VaCherokee

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Chicago Illinois
  • Local time:10:09 PM

Posted 14 December 2005 - 04:58 PM

I have this web cam set up at www.huckleberryspetparlor.com/overheadcam1.html

I'm trying to get the camera to stream. When I type in the IP address of the camera directly into the browser it streams, but somehow adding it to the web page, I lose something. When I use the below code, I get a connecting, connecting, but nothing.

This is the code that the tech support of the camera manufacturer suggests using.

I'm all out of ideas.



<OBJECT ID="VitCtrl" width=383 height=313 name="VitCtrl"
CLASSID="CLSID:70EDCF63-CA7E-4812-8528-DA1EA2FD53B6"
CODEBASE="plugins/VitaminCtrl.cab#version=1,0,0,4">
<PARAM NAME="ClickEventHandler" VALUE="3">
<PARAM NAME="VSize" VALUE="SIF">
<PARAM NAME="UserName" value="xxxxxx">
<PARAM NAME="Password" value="xxxxxx">
<PARAM NAME="RemoteIPAddr" value="66.225.33.124:81">
<PARAM NAME="RemotePort" VALUE="5004">
<PARAM NAME="RemoteID" VALUE="14632">
<PARAM NAME="ServerModelType" value="3">
</OBJECT>
"Never trust a computer you can't throw out a window." Steve Wozniak

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 VaCherokee

VaCherokee
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Chicago Illinois
  • Local time:10:09 PM

Posted 16 December 2005 - 03:50 PM

I did it!! It got it

I just did an iframe and got it working

I have the video steaming!!!
http://www.huckleberryspetparlor.com/overheadcam1.html

login: demo
password pets
"Never trust a computer you can't throw out a window." Steve Wozniak




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users