Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Attn: "boopme" - need additional help with DLACTRLW.EXE


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jewlz_021

jewlz_021

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 PM

Posted 28 January 2011 - 01:29 AM

To "boopme" - I had a similar problem that "DirtDiver" posted (security warning - DLACTRLW.EXE). I followed your instructions and everything went smoothly until I got to the part where you explain how to re-enable your Emulation drivers (i.e. double click DeFogger, etc.). I tried to but I received an error message and the following was posted on the defogger_enable notepad: defogger_enable by jpshortstuff (23.02.10.1) Log created at 22:15 on 27/01/2011 (my name) Parsing file... -=E.O.F=-

Can you or anyone else help me? I was also wondering if there are any concerns I should have since I did have this virus (or whatever it was). TIA!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jewlz_021

jewlz_021
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 PM

Posted 28 January 2011 - 01:35 AM

Sorry, I did try to run the DeFogger twice so another defogger_disable notepad was made. It states the following: defogger_disable by jpshortstuff (23.01.10.1) Log created at 19:48 on 27/01/2011 (my name) Checking for autostart values... HKCU\~\Run values retrieved. HKLM\~\Run values retrieved. Checking for services/drivers... -=E.O.F.=-

Also, I have Windows XP and using Mozilla.

#3 myrti

myrti

    Sillyberry


  • Malware Study Hall Admin
  • 33,766 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:At home
  • Local time:03:13 AM

Posted 28 January 2011 - 12:03 PM

Hi,

what was the error message you got?

regards myrti

is that a bird?  a plane? nooo it's the flying blueberry!

If I have been helping you and haven't replied in 2 days, feel free to shoot me a PM! Please don't send help request via PM, unless I am already helping you. Use the forums!

 

Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+


#4 jewlz_021

jewlz_021
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 PM

Posted 28 January 2011 - 03:02 PM

Thanks for your assistance...I did try to run the DeFogger twice so two defogger_disable notepads were made.

It stated the following: defogger_disable by jpshortstuff (23.01.10.1) Log created at 19:48 on 27/01/2011 (my name) Checking for autostart values... HKCU\~\Run values retrieved. HKLM\~\Run values retrieved. Checking for services/drivers... -=E.O.F.=-

defogger_enable by jpshortstuff (23.02.10.1) Log created at 22:15 on 27/01/2011 (my name) Parsing file... -=E.O.F=-




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users