Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Link Layer Topography Service stops


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 thrillhouse

thrillhouse

  • Members
  • 1,040 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Va
  • Local time:01:11 PM

Posted 28 January 2011 - 01:02 AM

My printer is not a network printer. It is shared on a xp desktop and I was printing from my Win 7 laptop. I started printing and it printed half of page 1 after about 2 minutes. I started Link-layer topography and it started again but then stopped again (both printing and link layer topography service). Here is a picture of the print status:

Posted Image

No one else on the network was printing except me and no one uses a guest account. I canceled printing after waiting 10 minutes for 6 pages. It printed, in this order, pages: 2,1,6,6,5,6 and it was printing another page 6 when I canceled.

I started link layer topography again and changed print preferences to Fast and black ink only and it printed all 6 pages in 1 minute in the following order: 2,1,3,4,5,6.

My router is a Cradlepoint CTR-350. It is an aircard router.

Edited by thrillhouse, 28 January 2011 - 01:09 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users