Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Have a Gateway 500 with video problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 shashman

shashman

  • Members
  • 179 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:49 PM

Posted 27 January 2011 - 05:10 PM

Have an old gateway, its a 500 P3. It had come with windows 98 when I first bought it. I subsequently upgraded to win xp. The problem is that the video is quite jerky, so if I go to youtube, the videos dont play smoothly. And when I just surf the net, the pages scroll up and down in a jerky fashion. What could be causing this?

By the way, it did this with win98 as well after four years of use

It has 384 MB ram and a 40GB hard drive

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,258 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:49 PM

Posted 27 January 2011 - 05:16 PM

You can try removing your video drivers...then reinstalling them, but it could be video chip/card failure on the way.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users