Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Browsers Will Start!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Wilthis

Wilthis

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 AM

Posted 24 January 2011 - 04:57 PM

I have an HP running XP and none of the browsers will run. IE won't start at all (i get the hour glass for a couple seconds that's it), Firefox reboots the computer and Chrome starts, but doesn't connect.

I've run Malwarebytes and Avira. I can run the updates, so I can still connect to the Internet.

No hardware device errors and I've updated the network card's drivers.

Any ideas?

Thanks

Edited by hamluis, 24 January 2011 - 08:16 PM.
Moved from XP forum to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:36 PM

Posted 24 January 2011 - 05:49 PM

Hi Wilthis -
Are the updates you have mentioned Automatic or Manual updates ??

I've run Malwarebytes and Avira. I can run the updates, so I can still connect to the Internet.

If you can , Open I.E., it must be I.E. > click on Tools (press the Alt key if you can not see it) > Click Internet options > Connections > LAN Settings > Make sure the only box ticked is the top one, be sure nothing else is ticked Click OK , OK , to exit - Retry the internet now -
If you can not do this there may be an infection involved - Please post back and we can redirect you to another area if required -

Thank You -

#3 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,551 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:01:36 AM

Posted 24 January 2011 - 05:50 PM

You don't need to open IE to get to Internet Options. There is a control panel applet.
But I'm guessing malware.

Edited by Allan, 24 January 2011 - 05:51 PM.


#4 Wilthis

Wilthis
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 AM

Posted 24 January 2011 - 06:49 PM

I'm manually running the updates in Malwarebytes and Avira.

Internet Options won't open either (nor will IE).

#5 Wilthis

Wilthis
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 AM

Posted 24 January 2011 - 06:58 PM

Im also assuming some type of malware since they have Limewire installed!
I've run Malwarebytes, Avira and Vipre, but still no go.

Any ideas?

Edited by Wilthis, 25 January 2011 - 09:14 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users