Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

weird boot-up problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bertus13

bertus13

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:05 PM

Posted 22 January 2011 - 12:43 PM

Hey,

So I removed PalladiumPro from my computer yesterday and I followed the removal instructions from this website and they worked well. The program is gone but my computer started running really slowly so I shut it off. I go to start it today and there are no desktop icons, but the Start bar is there. I can't open any programs because the computer freezes if I try and I can only occasionaly get the task manager to start. Explorer.exe is running but some program called aawservice.exe is using half my memory and most of the CPU power. I can't end the task and when I start in safe mode it is still there. Luckily in safe mode I can open programs and have desktop icons however. I thought it might have something to do with the shell edit in the Palladium removal guide but I merged it a second time and my problem is persisting.

Any Ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 bertus13

bertus13
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:05 PM

Posted 22 January 2011 - 12:54 PM

I need to amend this slightly, in safemode it is ok on the admin account, on my account it is just a black screen.

#3 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:05 PM

Posted 22 January 2011 - 12:58 PM

A google search states that file is related to Lavasofts Adaware. Do you have that program installed?

It is no longer a recommended program and it`s usefulness\effectiveness is in question.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users