Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Am I infected?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 WiReFrAmE

WiReFrAmE

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:43 PM

Posted 18 January 2011 - 10:10 PM

Hey all,

Could someone please guide me on the proper steps to posting a log on this forum to see if my computer has been infected with ANYTHING?

I'm running a 5-year old Windows XP with SP3(?). My antivirus programs are COMODO Internet Security and some Symantec product that a friend installed (not sure what it's called...all I know is that it was made by Symantec). I also have Spybot S&D and CCleaner. if there's any other information that I need to provide, let me know. That same friend installed HijackThis on the computer, but I don't know how it works.

Thanks in advance!

Edited by WiReFrAmE, 18 January 2011 - 10:16 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users