Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet explorer 8 opens automatically while browsing in google chrome browser


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 dbalsd

dbalsd

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 08:08 AM

While browsing through any website in google chrome, internet explorer 8 opens automatically with websites such as "http://www.adaptationmind.com/index.php/landscaping".

I have windows XP Professional with SP3

Somebody please help me out of this problem

Thx in advance
dBal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 doinmeedin

doinmeedin

  • Members
  • 455 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:03:51 PM

Posted 17 January 2011 - 08:54 AM

Click this link http://www.malwarebytes.org/mbam.php scroll down the page and download pressing the blue download button, then update and run a scan if this don't sort out your problem, then repost into malware thread and tell them that your infected and explain everything you where doing when and before this started happening !

If life is not an option then why are we not given the option in the first place !


#3 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,632 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:51 AM

Posted 17 January 2011 - 08:58 AM

Have you set Chrome as your default browser?
http://malektips.com/google-chrome-default-browser.html

Edited by Allan, 17 January 2011 - 08:59 AM.


#4 dbalsd

dbalsd
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 09:36 AM

Hi Allan Internet Explorer is my default browser.

#5 dbalsd

dbalsd
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 09:42 AM

Hi Doinmeedin,

I ran malwarebytes and it didn't found any problem.

I am new to this forum.
Where exactly should i post my query
Kindly guide me.

Thanks
dbalsd

#6 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,632 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:51 AM

Posted 17 January 2011 - 09:46 AM

Hi Allan Internet Explorer is my default browser.


And is that the way you want it? If so, browse with IE and see if you encounter any issues before suspecting malware

#7 dbalsd

dbalsd
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 09:55 AM

Hi Allan,

The problem occurs while using internet explorer also

Thx

dbalsd

#8 dbalsd

dbalsd
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 10:08 AM

Hi,

I have posted this topic under "Am I Infected" section

Please post your replies there

Thx
dbalsd

#9 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,632 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:51 AM

Posted 17 January 2011 - 10:09 AM

EDIT: Disregard this post - he's already started a thread in the malware forum

Edited by Allan, 17 January 2011 - 10:10 AM.


#10 dbalsd

dbalsd
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:51 AM

Posted 17 January 2011 - 10:12 AM

Hi,

I have posted the problem here
http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic373926.html

Thx
dbalSd

#11 Blade

Blade

    Strong in the Bleepforce


  • Site Admin
  • 12,704 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:US
  • Local time:10:51 AM

Posted 19 January 2011 - 12:44 PM

Topic Closed, issue is being addressed in the topic linked above.

~Blade
Forum Moderator

Posted Image

If I am helping you, it has been 48 hours since your last post, and I have yet to reply to your topic, please send me a PM
Become a BleepingComputer fan: Facebook
Follow us on Twitter!
Circle us on Google+





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users