Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hello


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 lbrewington

lbrewington

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:36 PM

Posted 15 January 2011 - 11:30 AM

having problems posting to forums. gonna try first.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 lbrewington

lbrewington
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:36 PM

Posted 15 January 2011 - 11:34 AM

I can post to this forum but I can not post to the spyware/trojan fixer forum. Halp!@

#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:12:36 AM

Posted 15 January 2011 - 11:54 AM

Welcome to BC!
I am not sure to which forum you refer. Are you using the "Start new Topic" button at the top right of the forum, and what happens then ("how far do you get?).
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 lbrewington

lbrewington
  • Topic Starter

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:36 PM

Posted 15 January 2011 - 04:51 PM

Let it sit for awhile and came back and now the post is working. Guess the website just having problems and/or maintenance? Or maybe just my internet connection. Working now though!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users