Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Frequent Site Freezes


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:35 PM

Posted 15 January 2011 - 11:17 AM

I've only been a member of BC a few days and while I'm enjoying my time here (and hope to be a long term asset), I've encountered frequent forum freezes - which makes navigation and posting less than pleasant. Is this something that is the norm here or did I just get lucky and catch you guys doing a lot of maintenance? I don't believe it's anything on my end since I keep getting your "driver error" screen.

One other thing - I'm a bit OC about spelling and grammar in my own posts and often go back to edit immediately after posting. I've noticed that the "this post was edited" notice comes up. I've never seen that on any forum when the edit is just a minute or two after the original post submission. Not a big thing, just odd. Thanks :)

Edited by Allan, 15 January 2011 - 11:20 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:35 PM

Posted 15 January 2011 - 11:52 AM

Yeah I been plugging away at something today.

The edit line is added to all posts that are edited, regardless of time frame since original post.

#3 Allan

Allan
  • Topic Starter

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:35 PM

Posted 15 January 2011 - 11:52 AM

Thought that might be the case - thanks.

#4 Allan

Allan
  • Topic Starter

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:35 PM

Posted 23 February 2011 - 11:17 AM

Has page loading been erratic and slow on this site for the past several days or is it something on my end? I've only noticed it at BC and it's been fairly consistent.

#5 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,593 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:02:35 PM

Posted 23 February 2011 - 12:09 PM

I have been running a script over night lately. Should be done soon.

#6 Allan

Allan
  • Topic Starter

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:02:35 PM

Posted 23 February 2011 - 12:13 PM

Thanks for the reply :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users