Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hard drive issue


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rhemuis

rhemuis

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:49 AM

Posted 14 January 2011 - 12:53 PM

I am using an Asus P5W DH Deluxe with a 500gb sata drive which contains my OS. I purchased a 1T sata drive for extra storage. At this point in time, I do not wish to run a RAID. When I connect the 2nd hard drive, however, the system doesn't detect any of the hard drives; but if I unplug the 2nd drive, the system boots up. I suspect my problem is withing the Bios settings, I'm just having a little trouble pin pointing it. I'd appreciate any suggestions.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,876 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:49 AM

Posted 14 January 2011 - 03:55 PM

Does the BIOS recognize the second drive...if your boot drive is removed?

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users