Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

wireless problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JAVAGEM

JAVAGEM

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:55 AM

Posted 10 January 2011 - 07:17 AM

Any help would be great.
I use both xp and win7
starting up on xp is great with no wireless problems
however when i startup using win7 , it says my wireless has limited access !
I have recently did a fresh re-install of win 7 and this is when the problem started <_<
THANKS
Joe .

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,472 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:11:55 PM

Posted 10 January 2011 - 11:03 AM

Did you install all of the drivers?

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 JAVAGEM

JAVAGEM
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:55 AM

Posted 12 January 2011 - 07:14 AM

Ill double check thanks dc3.
when i disconnect from the wireless I can reconnect and all is fine .
its just annoying that it wont connect straight away on startup .




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users